ESG-tunnusluvut nyt mukana uudistuneella Rahastoraportilla

Suomen virallinen Rahastoraportti uudistuu – myös rahastojen ESG-tunnusluvut nyt käytössäsi

Suomen Sijoitustutkimus on julkaissut vuodesta 2004 lähtien Suomen virallista Rahastoraporttia yhdessä Finanssialan kanssa ja toiminut valtakunnan virallisena rahastotietopankkina. Vuosien varrella Sijoitustutkimus on vastannut muun muassa siitä, että rahastojen tuotto- ja riskiluvut ovat virranneet sujuvasti kymmeniltä koti- ja ulkomaisilta rahastoyhtiöiltä Rahastoraportin loppukäyttäjille, eli teille sijoittajille.

Tänä keväänä Rahastoraportti on uudistunut, ja Rahastoraportti sekä rahastojen vertailun mahdollistava screenaustyökalu ovat ladattavissa verkosta sähköisesti osoitteessa www.sijoitustutkimus.fi. Rahastoraportti kattaa yli 50 koti- ja ulkomaista rahastoyhtiötä sekä 2000 rahasto-osuutta.

Haluamme varmistua jatkossakin siitä, että sijoittajilla on mahdollisuus etsiä, löytää ja vertailla puolueettomasti markkinoilla myytäviä sijoitusrahastoja – myös nykymaailman linssien läpi. Siksi löydät tästä lähtien Rahastoraportilta sijoitusrahastojen ESG-tunnusluvut, joiden perusteella pystyt vertaamaan rahastojen vastuullisuutta ja sitä kautta valitsemaan juuri teidän salkkuunne sopivia rahastoja.