Sijoitustutkimus apuna sijoitussuunnitelman laadinnassa

Menestyksekäs sijoitustoiminta perustuu suunnitelmallisuuteen. Ajan saatossa sekä me että asiakkaamme olemme huomanneet, että sijoitustoiminnan tavoitteiden ja riskirajojen sekä muiden keskeisten toimintatapojen kirjaaminen helpottaa reagointia ja nopeuttaa sijoittajan päätöksentekoa. Viime vuosi markkinaliikkeineen sai monet sijoittajat pohtimaan, onko sijoitustoimintaa ohjaava dokumentaatio ajan tasalla. Lisäksi esimerkiksi sijoitustoiminnan vastuullisuuskysymykset korostuvat entisestään. 

Sijoitustutkimukselta saat apua niin sijoitussuunnitelman laadinnassa kuin päivityksessä. Perehdymme tarkkaan sijoittajan sijoitustoimintaan ja haastattelemme sijoittajan edustajat – lopputuloksena sijoittaja saa meiltä ehdotuksen sijoitussuunnitelmasta. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!