Suomen Sijoittajapalvelut Oy laajentaa omistajapohjaansa

Sijoitustutkimuksen ja Sijoitusakatemian emoyhtiö Suomen Sijoittajapalvelut Oy on tehnyt yritysjärjestelyn, jonka avulla yhtiö laajentaa omistajapohjaansa uusilla omistajayrittäjillä. Yritysjärjestelyn avulla Sijoittajapalvelut saa uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaitaan hyödyttäviä palveluita Suomessa sekä laajentaa toimintaansa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Osana yritysjärjestelyä Sijoittajapalvelut on kutsunut uusiksi osakkaikseen kuusi pitkään yhtiöryhmän palveluksessa toiminutta avainhenkilöään. Avainhenkilöiden osakkuus rakentaa yrityksestä entistä sitoutuneemman tiimin, mikä takaa asiakkaille palveluiden saumattoman jatkuvuuden ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun. Uusille työntekijäosakkaille osakkuus antaa entistä paremman mahdollisuuden kehittyä omilla urillaan ja sitoutua yrityksen kehittämiseen asiakkaiden hyväksi myös jatkossa.

Lisäksi Sijoitustutkimus-ryhmä on laajentanut omistuspohjaansa Pohjoismaihin, ja jatkossa yrityksen apuna on ruotsalaisen Söderberg & Partners Ab:n vahva osaaminen. Söderberg & Partners on Sijoitustutkimus-ryhmän vähemmistöosakas, vanhat henkilöosakkaat omistavat edelleen enemmistön ja jatkavat yrityksen palveluksessa totuttuun tapaan. Omistajapohjan muutosten yhteydessä Sijoitustutkimus-ryhmän perustajaosakas Jussi Kanerva on nimitetty ryhmän toimitusjohtajaksi. 

17 vuoden historiamme aikana Sijoittajapalvelut-ryhmä on laajentanut palvelutarjontaansa kotimaisille rahoitusalan toimijoille markkinasyklien yli katsovalla kestävällä tavalla. Olemme tehneet yritysjärjestelyjä ja avanneet uusia liiketoimintoja palvelu- ja asiakaslähtöisesti. Olemme ylpeitä jatkaessamme traditiota Söderberg & Partnersin kanssa tehdyllä järjestelyllä, joka mahdollistaa pitkäaikaisten avainhenkilöidemme kutsumisen osakkaaksi, uusia mahdollisuuksia laajentaa palvelutarjontaamme sekä avaa toimintamahdollisuuksia Suomen rajojen ulkopuolella, sanoo Kalle Kauppila, Suomen Sijoittajapalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoja:

Kalle Kauppila, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Sijoittajapalvelut Oy

kalle.kauppila@sijoitustutkimus.fi

Puh. 050 524 2352