Annukka Paloheimo Sijoitustutkimukseen

Sijoitustoiminnan asiantuntijapalvelujen tarjoaja Sijoitustutkimus käynnistää asiakkaidensa, median ja sijoitusmarkkinoiden käyttöön uuden lisäpalvelun tuottamaan analyysia, trenditilastoja sekä ennusteita kotimaisten instituutiosijoittajien toiminnasta ja ajantasaisista näkemyksistä.

Tutkimuspalvelun suunnittelusta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty 20.5. alkaen alan kokenein kotimainen osaaja Annukka Paloheimo, PhD.

"Tunnemme Annukan yli 25 vuoden ajalta laadukkaista tutkimuksista. Hän on ollut pitkään erittäin keskeinen toimija ja on erittäin hienoa saada hänet mukaan joukkoomme", sanoo Sijoitustutkimuksen Senior Advisor ja osakas Tim Hermansson.

"On hienoa päästä tekemään Sijoitustutkimuksen vahvan tiimin kanssa tutkimusta, joka aidosti hyödyttää kotimaisia institutionaalisia sijoittajia. Kehitämme yhdessä hyviä työkaluja esimerkiksi sijoitussuunnitelmatyöhön kattaen kaikki omaisuusluokat. Tehtävällä työllä on myös laajempaa ulottuvuutta kaikkien markkinoita ja sijoitustoimintaa seuraavien näkökulmasta. Kiitän Sijoitustutkimuksen johtoa luottamuksesta", toteaa Paloheimo.

"Toivotamme Annukan lämpimästi mukaan Sijoitustutkimukseen avaamaan uusia mahdollisuuksia. Yhdessä voimme tuottaa merkittävästi uutta tietoa kotimaisten suursijoittajien toiminnasta ja ajatuksista, nykyistä laajemmalle kohdejoukolle.

Haluan myös korostaa Annukan roolia toimialan kehittäjänä - tutkimustoiminnan lisäksi hän on aktiivinen toimija esimerkiksi rahoitusalan naisten asemaan liittyvissä kysymyksissä. Nämä ovat meille tärkeitä seikkoja - toimialan positiiviseen kehitykseen vaikuttaminen on aina ollut Sijoitustutkimukselle keskeinen arvo", sanoo Kalle Kauppila, Sijoitustutkimuksen emoyhtiön Suomen Sijoittajapalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Lisätietoja:


Kalle Kauppila

Hallituksen puheenjohtaja
Suomen Sijoittajapalvelut Oy
050 524 2352
kalle.kauppila@sijoitustutkimus.fi


Annukka Paloheimo, PhD
Research & Insight
Sijoitustutkimus
050 378 0683
annukka.paloheimo@sijoitustutkimus.fi

Katso kaikki artikkelit