Globaali verkosto
paikallisella markkinatuntemuksella

Tavoita instituutiosijoittajat, media ja datavendorit yhden kumppanin avulla

Toimimme Suomen virallisena rahastotietokantana ja välitämme rahastomarkkinadataa paikallisille toimijoille ja Euroopan tasolla - yli 20 vuoden kokemuksella.

Rahastopalveluiden pääyhteistyökumppanimme ovat:

Tarjoamme rahastoyhtiöille keskitettyjä ratkaisuja rahastotietojen välittämiseen ja paikallisen markkinatuntemuksen kartoitukseen. Voit keskittyä sijoittaja-asiakkaisiin ja me hoidamme loput, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Toimintamme ytimessä on vahva sitoutuminen puolueettomuuteen ja raportoinnin yhdenmukaisuuteen, minkä avulla varmistamme luotettavan ja ajantasaisen tiedonsaannin kaikille sidosryhmillemme.

Ota yhteyttä ja kerromme miten rahastoyhtiönne on mahdollista hyötyä monipuolisista palveluistamme ja laaja-alaisesta näkyvyydestä eri medioissa ja suomalaisten instituutiosijoittajien keskuudessa.

Faktoja rahastopalvelustamme

Yli 170 suomalaista yhteisösijoittajaa 75 miljardin euron sijoitusvarallisuudella hyödyntää rahastopalvelun rahastodataa
Yli 45 paikallista ja kansainvälistä rahastoyhtiöasiakasta
Yli 15 mediataloa ja datavendoria hyödyntää rahastopalvelun rahastodataa
Rahoitusalan ammattilaiset ja yksityissijoittajat osana rahastopalvelun käyttäjäkuntaa
Yli 2000 rahasto-osuutta raportoinnin piirissä
Yli 20 vuoden kokemus markkinoilta

Mitä rahastopalvelumme tarjoaa rahastoyhtiöille?

Ainutlaatuista näkyvyyttä

Yhdistämme rahastot instituutiosijoittajien salkkuraportointiin ja tarjoamme laadukkaat työkalut rahastouniversumin tarkasteluun. Välitämme myös rahastouutiset ja seminaarikutsut institutionaalisille raportointiasiakkaillemme.

Työkalumme sisältävät mm. avoimien rahastojen tuotto-riskianalyysin, ESG -ja SFDR-parametrit, kulurakenteet, rahastoyhtiöiden yhteystiedot sekä kuukausittaiset rahastotilastot. Tarjoamiemme kategorioiden ja hakutyökalujen avulla rahastoja vertailee laaja valikoima yleishyödyllisiä säätiöitä, sijoitusyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä, eläkesäätiöitä sekä työmarkkinajärjestöjä ja työttömyyskassoja.

Laajempaa mediakattavuutta

Rahastotiedot välittyvät kauttamme suurimmille suomalaisille mediataloille ja kansainvälisille datavendoreille. Välittämiämme rahastotietoja hyödynnetään laajasti uutisartikkeleissa, sanomalehtien rahastovertailuissa, dataohjelmistoissa ja muilla tutkimusalustoilla.

Rahastoraporttimme kautta vahvistat jalansijaasi Suomen sijoitusmarkkinoilla kuulumalla Suomessa aktiivisesti toimivien rahastoyhtiöiden joukkoon. Rahastoraporttiin voit tutustua lisää alla olevasta linkistä.

Dataa päätöksenteon ja markkinoinnin tueksi

Seuraamme aktiivisesti Suomen rahastomarkkinoiden trendejä ja kehitystä koostaen tulokset selkeäksi kokonaisuudeksi käyttöösi.

Markkinakoosteidemme avulla pääset käsiksi arvokkaisiin tietoihin, joita voit hyödyntää niin sisäisesti päätöksenteossa kuin myös ulkoisille sidosryhmille viestiessäsi. Raporttiemme avulla strateginen asemoituminen sijoituskentässä helpottuu mahdollistaen kilpailuedun ja uusien markkinointimahdollisuuksien löytämisen.

Ajankohtaista

8.7.2024
Rahastoihin viisi miljoonaa uusia pääomia – rahastopääoman yhteenlaskettu arvo kesäkuussa 167 miljardia euroa

Suomeen rekisteröityihin sijoitusrahastoihin sijoitettiin kesäkuussa yhteensä 5 miljoonaa euroa uusia pääomia. Rahastopääoma kasvoi myös suotuisan markkinakehityksen ansiosta. Yhteenlaskettu rahastopääoman arvo oli kuukauden lopussa 167 miljardia euroa.

Lue lisää
10.6.2024
Euroalueen piristyneet näkymät heijastuvat osakemarkkinoille – suomalaisiin sijoitusrahastoihin 673 miljoonaa euroa uutta pääomaa

Suomeen rekisteröityihin sijoitusrahastoihin sijoitettiin toukokuussa yhteensä 673 miljoonaa euroa uusia pääomia. Rahastopääoma kasvoi myös suotuisan markkinakehityksen ansiosta. Yhteenlaskettu rahastopääoman arvo oli kuukauden lopussa 164 miljardia euroa.

Lue lisää
7.6.2024
Tapaa meidät maailman johtavassa rahastotapahtumassa IMpower FundForumissa 25.-26.6. Monacossa

Sijoitustutkimus osallistuu maailman suurimpaan omaisuuden -ja varainhoidon konferenssiin Monacossa, joka kokoaa yli 1400 maailman johtavaa listattujen ja listaamattomien markkinoiden, jakelukanavien, omaisuudenallokoinnin ja sijoitusratkaisupalveluiden asiantuntijaa.

Lue lisää